Freja Margry Eriksen

Freja & Gaia 2017 - www.hesteviden.dk

Lykken er en hest, hvor mudderet allerede er tørt, når man henter ind fra fold… Freja & Gaia 2017

Aktiv rytter og hesteejer siden de tidlige 80ere. Eksamineret Fysiurgisk Hesteterapeut ved Center for Dyreterapi d. 4. Februar 2017.
– Gift med Martin, selvstændig træplejer/træklatrer (Arborist).

“Interessen for hestene er vel nærmest kommet ind med modermælken, hvor jeg har redet og haft hest siden barnsben.

Jeg har altid haft en tendens til at vælge heste, der ikke fungerer fysisk eller psykisk. Dét kombineret med nysgerrighed, lysten til at nørde og søge viden, har bragt mig ret vidt omkring i hesteverdenen.
– Fra klassisk dressur, akademisk ridekunst, jordarbejde, biomekanisk og centreret ridning – til fodring, hovpleje, forfangenhed, EMS, PPID, adfærd, indlæringsteori, genoptræning, sadeltilpasning og en hel del mere.

Jo mere jeg lærer – jo mere går det op for mig, hvor lidt vi faktisk ved…
Man bliver simpelthen bevidst om den enorme del af isbjerget, der gemmer sig under overfladen, og som hele tiden synes at vokse større.
– Men det er dét, der gør det hele så spændende – heste, deres velfærd og ridning er en sport og passion, man kan bygge på gennem hele livet. For der er en rigtig vej for hver enkelt hest og rytter, og selv om de måske ligner hinanden, vil der aldrig være to, der er ens…”

Jeg er oprindelig uddannet IT Ingeniør fra Aalborg Universitet, men måtte for nogle år siden indse, at det slet ikke var nok at kun at have hestene som hobby. Jeg lever, ånder, sover og drømmer for og om heste, og har aldrig fortrudt, jeg skiftede kontoret ud med praktisk tøj – der passer til det danske vejr, lange arbejdsdage og en løn, der ikke kan gøres op i penge…

X