Book hestetrailer idag på tlf. +45 22733533

Rigtig pæn og velholdt Mustang Allround hestetrailer fra 2000. Virkelig dejlig hestetrailer, der ligger godt og stabilt på vejen. Traileren er vejet ned, man kan stadig laste op til 1225kg .

Traileren har plads til 2 heste, sadelrum samt forbomme, der kan skrues løs udefra.
OBS! Bommene kan ikke justeres i højden og traileren er derfor bedst egnet til transport af heste og store ponyer. Traileren er udført i glasfiber med sund og frejlfri alubund, ekstra højde samt ekstra plads foran bommene indvendigt i traileren. Synsfri sammenkobling og godkendt til dyretransport.
– Service/syn senest udført: Oktober 2019

Totalvægt: 2000kg
Egenvægt: 775kg
Lasteevne:
1225kg
Dæktryk  (det anbefales at tjekke dæktrykket inden brug):
Strømstik: 13 polet

Trailerens indvendige mål:
Indvendig bredde:  cm
Indvendig højde målt på midte af forbom: cm

–  Må jeg koble denne trailer på MIN BIL , Indtast trailerens reg. nr (HS7596) samt reg. nr. på den aktuelle bil
–  Hvilken trailer må jeg køre med MIT KØREKORT

Prisklasser for leje (tillægges depositum 1000kr):

4 timer:
300kr
1 døgn:
350kr
Fredag kl 15:00 til Søndag kl 24.00:
600kr
1 Uge:
1750kr

Betingelser for trailerudlejning

  • Hesteviden kan ikke gøres ansvarlig for skader på personer eller gods, opstået i forbindelse med anvendelse af det lejede
  • Hesteviden kan ikke gøres erstatningspligtig for direkte, såvel som indirekte tab.
  • Det lejede skal ved tilbagelevering være afleveret i rengjort stand – ved manglende rengøring fratrækkes 500,-kr af det reserverede depositum.
  • Det lejede skal returneres til aftalt tid. Ved for sen aflevering, uden forudgående aftale, faktureres for næste prisklasse (eks. 1 døgn i stedet for 4 timers leje).
  • Såfremt en lejeperiode ikke afbestilles, og det lejede ikke afhentes, faktureres der for hele lejeperioden
  • Traileren er kaskoforsikret, som dækker skader på traileren. Ved skade på trailer opkræves en selvrisiko på kr. 1000kr incl. moms.
  • Ved afhentning af en lejet trailer påhviler det lejer at gennemgå traileren for fejl & skader, dokumentere samt melde disse til Hesteviden. Er dette ikke gjort vil dækning af skader dokumenteret ved tilbagelevering påhvile lejer.
  • Ansvarspådragende skader skal dækkes af det trækkende køretøjs ansvarsforsikring. Det er lejers ansvar, at forsikringen dækker kørsel med trailer.
  • Det er lejers eget ansvar at være i besiddelse af det / de kørekort, der er nødvendige for, at vogntoget kan føres lovligt.
  • Alle bøder / afgifter, f.eks. parkeringsafgifter, afholdes af lejer, og er Hesteviden uvedkommende. Skal en bøde eller afgift viderefaktureres, pålægges kr. 250kr + moms i gebyr.